Gluten free mini banana coconut cake/ Glutenvrije mini banaan kokos cakejes

Have you got some overripe bananas in your fruit tray? Don’t waste them and use them for this delicious recipe!

EN Ingredients

Instructions: Preheat the oven to 180 °C. Mash the ripe bananas by hand or use a blender. Add the dry ingredients and mix together. Add the soy milk to make it a little bit smoother. Make sure the dough is not to fluid so you can easily make small scoops with it. Use 2 spoons to make small scoops and place them on a baking tray (with baking paper). Bake them for 10-15 minutes until golden brown.

Heb je overrijpe bananen in je fruitschaal liggen en weet je niet goed wat ermee te doen? Smijt ze zeker en vast niet weg! Wat ik meestal doe is de bananen in stukjes invriezen of ze gebruiken in een gezond bakrecept!

NL Ingrediënten

Werkwijze: Verwarm de oven voor op 180°C. Plet de bananen met de hand of gebruik een blender. Voeg hierbij alle droge ingrediënten (kokosbloem, amandelmeel, chocolade druppels en bakpoeder). Voeg nadien de soja melk toe. Zorg ervoor dat het deeg niet te lopend is en nog vrij stevig is. Gebruik 2 lepels om bolletjes te scheppen op een bakplaat met bakpapier. Bak de cakejes ongeveer 10-15 minuten tot ze goud bruin zijn.

Camy Camy