Frambozen chiapudding – recept

Wat heb je nodig?

  • 1 kop plantaardige melk naar keuze
  • 1 kop frambozen (verse of bevroren frambozen die ontdooid zijn)
  • 1 tl vanilla extract/aroma
  • 1 el ahornsiroop
  • 4 tl chiazaad
  • 20 gram nola’s pecan berry granola

Hoe ga je te werk?
Plet de frambozen fijn met een vork of in een blender.
Doe de frambozen, plantaardige melk, vanille extract, ahornsiroop samen in een kom. Meng daarbij het chiazaad. Wanneer alles goed gemengd is, mag het mengsel in de koelkast. Laat de pudding opstijven voor minimum 2uur.
Haal de pudding af en toe eens uit de koelkast om nog eens door te mengen. Op die manier krijg je een mooie gladde pudding.
Tip: Merk je dat de pudding niet genoeg is opgesteven? Voeg er nog wat extra chiazaadjes aan toe.

Serveren
Werk de chiapudding af met pecan berry granola.

Enjoy! Liefs Camy

Camy Camy