Dark chocolate granola/ Pure chocolade granola

Recipe for 500grams of granola / Recept voor 500gram granola

EN Ingredients

Instructions: Preheat the oven to 175°C. Mix together in a large bowl all the dry ingredients except the dark chocolate drops. Add the oil and maple syrup and mix together. Pour the mixture onto a baking tray with baking paper. Bake for 12 minutes until crunchy. When the granola is cooled down, add the chocolate drops.

Note: This recipe is for a granola low in sugars <5g of sugar per 100g. If you like your granola to be sweeter, add some more maple syrup!

NL Ingrediënten

Werkwijze: Verwarm de oven voor op 175°C. Meng alle droge ingrediënten (behalve de chocolade druppels) in een kom. Voeg de ahornsiroop en de olie toe aan het mengsel. Wanneer alles mooi gemengd is, stort het mengsel uit op een bakplaat met bakpapier en bak voor 12 minuten. Wanneer de granola volledig afgekoeld is, voeg je de chocolade druppels toe.

Opmerking: Deze granola is laag in suikers <5g suiker per 100g. Heb je je granola graag zoeter? Voeg dan wat extra ahornsiroop toe!

Camy Camy