Bananabread with apple & pecans/ Bananenbrood met appel & pecannoten

EN Ingredients

Instructions: Preheat the oven on 175°C. Start by making your flax egg, put the broken flax seeds, chia seeds and water into a small bowl and place it in the fridge. Mix in a blender the oat flour, bananas, peanut butter, soy milk, baking powder and maple syrup. Take your flax egg out of the fridge and add it to the batter, mix one last time. Add the dried apple pieces and pecans and mix with a spoon. Take a piece of baking paper and put it in a baking tray of your choice. Pour the batter into the baking tray and bake for 55 minutes. Enjoy!

NL Ingrediënten

Werkwijze: Verwarm je oven voor op 175°C. Begin met het maken van je flax egg. Doe het gebroken lijnzaad en het chiazaad samen met het water in een kommetje en plaats in de frigo. Mix terwijl in een blender de haverbloem, bananen, pindakaas, sojamelk, bakpoeder en ahornsiroop. Blend tot een gladde deeg. Doe als laatste het flax egg bij het deeg en mix een laatste maal. Voeg de appelstukjes en de pecannoten toe en roer nog eens met de hand. Plaats een vel bakpapier in een bakvorm naar keuze. Stort het deeg uit in de bakvorm en bak voor 55 minuten. Smullen maar 🙂

Camy Camy